Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R.I.P Zap 8/8-2017


Min saknade älskade lurvtuss

Du har varit en del av mitt liv

Sedan den dagen du tog ditt första andetag

Den mörkaste av valpar så full av energi

Jag minns det som igår när vi gav dig ditt namn

Pappa satt som alltid och zappade mellan kanalerna

Och för oss blev ditt namn av det givet

Sedan du funnits i våra liv med din värme

Med en varm päls och kall nos

Som jag alltid kunde finna tröst i

När jag tappade tron på mitt eget värde

Därför värker det nu i mitt hjärta

Saknaden tynger mitt bröst

För nu får jag aldrig mer se dig

Du har flyttat till en himmelsk plats

Men i mina minnen du för alltid lever

Min älskade saknade lilla lurvtuss




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-09 11:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör inom..kram
2017-08-13

  Palett
Fin text om saknaden av ett älskat djur.
2017-08-09

  M.Eta
Så fin text, alltid svårt att mista ett älskat djur, de har så kort liv.
2017-08-09

  Grävling
Inte bara hundägare; jag tror att husdjursägare i allmänhet förstår detta, även om ens husdjur var en liten råtta med skär nos och darrande morrhår.
2017-08-09

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar både glädje och sorg, styrka och skörhet!
2017-08-09

    Fadime
Bara hundägare förstår detta. Berörande läsning.
2017-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP