Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är summan av det du fick

 

Jag känner hjärtslag 

på flera meters håll 

Jag är enkel 

men inte dum 

Mitt hjärta slår hårt

och ibland i onödan 

Jag tänker inte förklara mig

De som vet, vet 

när jag är nådd

Då är det är gränslöst 

 

Om man förstår det 

då förstår man mig 

 

Det är hela summan 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 712 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-08-09 21:20



Bookmark and Share


  Femme Fatale
wow, den berörde djupt.
2023-01-03

  87383 Karlsson
Så jävla fin!
2020-02-05

  AiA Maria den fria
Klarsynt o klartänkt !

Tack!
2019-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Du är en känslig hind.
2017-08-12

  Leif Furstedt
Snyggt!
Den ger flera bilder att fundera över, hur tänker hon...
Kort, konkret och välformulerat.

Något för alla att nästla sig in i tankemässigt. Hitta sin förklaring, hitta till sitt eget jag.


2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP