Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samling "Inspiration av kvinnor"


I schackklubbens omklädningsrum

 

tre långa timmar

tog det att demontera

intellektets prakt

 

sen sa hon, rått och naket

bind mig fast vid bänken, hårt!    




Bunden vers (Tanka) av Ardo Wejka
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-10 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka