Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU LÄR DIG ALDRIG...

DU LÄR DIG ALDRIG...

Du kommer aldrig bli modig

om du aldrig bli sårad

Du lär dig aldrig

om du inte gör misstag

Du blir aldrig framgångsrik
om du inte någon gång
fallerar

GRAPEN




Fri vers av Knoparemoj
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-11 21:22



Bookmark and Share


  Feminaz
Ja den som aldrig vågar lär aldrig känna sin styrka!
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj