Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bubblan

jag bor i en bubbla
du bor i en bubbla
alla bor i varsin bubbla

tänk om bubblorna sprack?
då skulle vi bli förvånade




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-11 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP