Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En god vän som fått cancer och flera metastaser...


Livet pågår fast du är döende

Livet pågår
fast du är döende
så jävla orättvist
allting känns

Har gråtit
över dig min vän
rensat maktlösheten
som slog till underifrån

Ska ringa dig i morgon
höra din röst
bara lyssna
finnas för dig

Du orkar inget besök
inte just nu
kanske aldrig
men mobilen finns

Livet pågår
fast du är döende
så jävla orättvist
allting känns

 




Fri vers av AjBi
Läst 323 gånger
Publicerad 2017-08-13 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi