Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnstress

Idrott på radion
mysigt att lyssna till
glömma allt elände
i världen ett tag

Känns ibland
att ondskan tar över
mer och mer
för varje dag

Måste stänga av
emellanåt
för hjärnan
kokar över

Länge leve
kärleken
länge leve
glädjen




Fri vers av AjBi
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-13 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi