Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU... just du

 

DU
är min stora kärlek
just du

DU
är en underbar man
just du

DU
skänker sann glädje
just du

... just nu




Fri vers av AjBi
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-14 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi