Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade barnbarn

 

Ditt leende och pärlande skratt
värmer i hela kroppen
får själen att mysa
du är en hjärtevärmare

Ivrig att spela spel
baka en paj
laga vår mat
och skapa på kvällen

Högläser sagor
i soffhörnan
med dig
älskade barnbarn

Vaknar på natten
av spark i ryggen
du sover och drömmer
virvlar runt i sängen

Sann lycka lilla gosing
en sexårig tjej
med skinn på näsan
och bus i blick

Så innerligt tacksam
 att få uppleva
gränslös kärlek
åt båda håll

Åren går så fort
inte länge sen
din mamma
var liten som du

Kom snart tillbaka
till mormor igen
det är så mysigt
när du är här

- jag har dig så kär

 




Fri vers av AjBi
Läst 277 gånger
Publicerad 2017-08-14 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi