Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måndag 15 augusti 2017.


Nåra verser, idag


Grön galon
i ett Tankens
smattrande regn.

Barnen lekte i
sandlådan å fick
sand i ögonen.

De skulle gå in
i Ungdom - om de
levde så länge.

En nyckelpiga
kravlar omkring
i vitmossa. ---

Snabba ryck, då
min man ingriper
för å rädda mig !

Tror ej att Farmor
är död! Inte
Farfar, - heller !

Mormor blev 79.
Äh, hon lever,
hon, också! Sure!

Spänning i den
rosa Trafiken
mellan moll å dur.

Min Ande luckrar
upp kroppens & Själens
retliga Ångest.

Nu, är jag, ganska, bra
å ser fram emot
resten av dagen.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-14 16:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint med dessa funderingar i versform...
2017-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Tankar i denna dag, diktar du om i livfull text.
2017-08-15

  överlevaren VIP
Levnadsfulla verser....
2017-08-15

    ej medlem längre
min idé är att öäden är en chimär. de snälla kommer tillbaka. de onda försvinner. jag är solipsistisk i min tro.
2017-08-15

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en gobeläng, många tänkvärda inslag i varpen!

2017-08-14

  ULJO
Välskrivna verser i vardagen. Tänkvärda.
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf