Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Kl. -02:25


Nattskrivet


Lugna, kalla nätter
passerar i min vrå.
Högt, jag värdesätter
Känslan, djupaste blå,
som mot Himlen vetter.

Energier brottas ----
inbördes - med varann.
Förmätet, det spottas
på dem som gått i bann!
Pinsamheter blottas..

Lagens grymma Anslag
vill fixa vissas liv !
Ingen högre Moral
kan skönjas däruti !!
Maktens Trohet är svag!

Kämpar, som en besatt, -
tills jag når mina Mål.
Kan inte va´ fel att - -
fylla Tomrummets hål
med mången önskad Skatt !

Snart, skall Solen skina.
Är, då, - äntligen, - dag!
Vi rör oss, - likt bina
ibland blommors Behag.
Som Pitt mot Vagina !!

Är på väg i Livet. - - -
Vill känna av nått gott !
Gärna Överdrivet;
Jag diggar stora mått.
Blir detta utgivet !?

HA-HA-HA !!!








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 481 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-15 04:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är många tankar som kommer fram under natten...bra att skriva ner dem...
2017-08-18

    ej medlem längre
Du är produktiv som skriver även på natten!. Ibland kan det vara lättare när det är tyst och lugnt...
2017-08-15

  överlevaren VIP
En text med glimten i ögat!
2017-08-15

  Salvation Pepper
Alltid på väg. Ett bra motto!
2017-08-15

    ej medlem längre
gör det. försök igen. du blev ju utgiven 1991. det duger bra det du skriver nu med.
2017-08-15

  ULJO
Du har förmågan att prestera under dygnets samtliga minuter. Bra jobbat
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf