Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 15.8-17

Vinden är kylig
svalt även i solen
koftsommar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-08-15 10:27



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Tack för ordet "koftsommar"!
Beskriver så väl hur sommaren har varit i stort...
2017-08-19

  Jan Widströmer VIP
Jo, vi är nog där, fast här på bästkusten räcker det nog med t-shirt ännu. Men man anar att hösten inte är långt borta. Rönnbären signalerar.
2017-08-16

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fint fångat.Bra ordval.
Genialiskt.
Kram TBG.
2017-08-16

  Lena K Nilsson VIP
Sommaren 2017 väl beskriven!
2017-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Du är en mästare på Haiku!
Koftsommar är ett väl valt ord.
2017-08-16

  Annaemi VIP
Genial bild av denna usla sommar, ofta kofta - aldrig bikini!
2017-08-16

  Njord
JA sommaren har varit kall i år. Bra skrivet i din haiku!
2017-08-15

  limerick
Fin med ett härligt nyord!
2017-08-15

    Birgersdotter VIP
Så sant !
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP