Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till eventuellt undrande vill jag bara säga det att de äventyr som 'jag' är och varit med om, detta 'jag' visserligen förekommer i texter. Blott ytters sällan skulle ha något gemensamt med den som skriver dessa texter. Som stilla facit.


I en konstant bil




Konstant in Opel skulle kunnat vara en stad för bilar. Nu känner jag den inte från en nedvevad ruta, eftersom jag bara varit en god baksätesförare. Jag vet nästan allt om hur en ratt brukades, i teorin. Bara att en ratt med tillbehör var mig närmast, då de låg som packade i en låda. Den skulle inte till Traneberg. Men ett vykort skulle visst stoppas på lådan i Travemunde. Bara att det visst stavades med prickar över u. Det kan en få veta, om ens ena förälder är lärare i skolan och har huvudet som på skaft.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-02 16:22



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt. Liksom att om en bil kommer från Polen så syns det "på lacken"
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP