Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartnatten

Svarta sträck
fyller ut tiden
emellan tomrummen

streck av oläsbar
rinnande maskara
förmedlar din sorg

kråkspark kallade
mor en brodyr
svårtolkat mönster

Vad skrev du min vän
tomt understruket det blev
när ditt liv slocknade ut

© Bosse 16 augusti 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-16 11:04



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
minnesanteckningar
Från flydda livsdagar?
:)
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten