Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Sekunder framför mina ögon eller under mitt skinn

Likt små sårskorpor
efter för långa naglar
ligger en värld utanpå min.
Den river mitt kött
och jag väntar
längre för varje gång.

Kvar inuti min hals
som uppskrapad saliv
från en annan tid,
där en dröm kunde vara verklighet,
om så bara sekunder
framför mina ögon
eller under mitt skinn
tills imorgon.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-05-27 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla