Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den där kärleken


Skorpan

En blodfärgad skorpa
fläckar mitt ben
på samma sätt
som du försöker
fläcka mitt samvete;
smutsa min kropp.

Natten är kvävande het
och de ljud
som stör mina drömmar
och längtan
försvinner bortom igenkännlighet
när dagen är här
och vill borra sig djupt
inuti mig igen.

Monotont skrapad
är din kärlek
och min kropp är inbäddad
under kvava dimmor
Så gräver du in dig igen
för att vara den bästa
jag någonsin haft.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-05-27 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla