Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Solen skjuter mig i ögonen

Strålarna slår mig i själen.
Obeskrivligt långt borta
men ändå så stickande nära;
ett hot mot min
uppdiktade verklighet.

Solen skjuter mig i ögonen
och jag lägger mig
oförberedd ned
och drar itu mitt inre.

Mitt huvud är infekterat
och min kropp
tynar långsamt bort
likt vinter till vår,
likt vår till sommar.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-05-27 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla