Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Sommaren på mitt golv

Frusna ögon
speglar sommaren
på mitt golv
och aldrig enklare
än omöjliga drömmar
kan jag nå närmre
fastän jag känner sparkarna
mot min bröstkorg.

Mina tänder
ger smak av blod
men skuggor på redan mörka väggar
vittnar om
att jag åtminstone
inte är ensam.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-05-27 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla