Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrsyra

Under hans enda blick
rusade tusentals myror
i ett mönster så logiskt
att det blev otydbart
för den oinvigde

Han höll sin hand
strax ovanför
den allvarsamma leken
tills frätande försvar
träffade hans hud
med en kittling




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-18 13:16



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Det är ett så roligt tema du har på flera dikter. Gillar din nya lita annorlunda stil. Fin personbeskrivning.
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta