Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bokens magi

jo, jag har börjat läsa böcker igen
läser, tar in, känner igen
ögonen fylls av tårar
av känslor som kommer till mig

orden på sidorna
talar till mig
förklarar mitt liv
genom andras ögon

jo, jag har börjat läsa böcker igen
läser, tar in, känner igen
känner in, känner mig inte
så ensam längre

orden på sidorna
talar till mig
vi är tydligen fler
som har samma blick




Fri vers (Fri form) av Kvinna med K
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-19 11:43



Bookmark and Share


  Robert Gustafsson
Vilken härlig text om att återupptäcka läsandets förtrollning. Hur man slås av det allmänmänskliga, av igenkänningen. Att andra tänkt och känt som en själv, oavsett epok. Fantastiskt och trösterikt.
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Kvinna med K