Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjortisen inom oss dör aldrig.


ta dam

visst är det pinsamt
en snart 60-årig tant
står med händerna i diskbaljan
lyssnar på Spotify

drömmer
drömmar
fantiserar
om mannen
han som aldrig blev

drömmar om
honom
henne
dem
i ett stort rum
ett kreativt
en ateljé
han vid flygeln
skapa sin musik
hon vid staffliet
skapa sin bild

bubblor på händerna
skölja av
och Tomas Andersson Wij
ta dam
ta dam
"jag nådde aldrig riktigt fram till dig..."






Fri vers (Fri form) av Kvinna med K
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-23 10:38



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Jaa, drömmar, drömmar. Vad skulle vi göra utan dom?
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Kvinna med K