Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen hand

Han öppnade sin hand,
lät de små komma och gå
med sina ben och antenner,
sina sätt att tolka världen,
hans hand stod alltid öppen
Med den andra smekte han
deras hårda, polerade skal
ibland tills de ramlade av,
befriat singlade till marken




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-20 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta