Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du varit här och tuggat på mina blyertspennor?


Har du varit här och tuggat på mina blyertspennor?
Det är våta spår på mina papper
och jag sniffar ditt DNA.

Det hjälper inte!
Du kan inte väcka mig till liv.

Orden vi väckte är döda
och hur mycket pennorna än vässas av din tand
så är orden trötta

Hur mycket saliv som än flödar
har orden torkar
precis som kyssar i solsken.

Inget cerat kan rädda oss.
Det är dags att gå vidare.
Nya alster väntar.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-21 21:01



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Facts of Life
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol