Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKA 22.08.17

Barsmäss

Spindelhonans sång
flämtande solljuslågor
daggdroppar glittrar.
Ofta min vän, morgonljus
var det när du drack ditt the.

© Bosse 22 augusti 2017.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-22 06:29



Bookmark and Share


    Taly
Larsmäss och tankar genom tiden - lysande bilder... Tack!
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten