Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET EN KAMERA

LIVET EN KAMERA

Livet är som en kamera
Fokusera på det som är viktigast
och behåll det som verkar vara bra
Framkalla det
Om det inte är bra
ta bara om bilden

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-22 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj