Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen behöver skrika ibland

Naturen behöver skrika ibland

När jag var ung
åskväder var skrämmande
Som om himmelen
var arg på mig
Men nu när jag är äldre
Något inom mig
dämpade min oro
Det är tröstande
att till och med
naturen behöver skrika ibland

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-22 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj