Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyfall

Morgon skräcken väckte mig i säng
svarta natten, utan tygförhäng.
Var kom månne detta mörker från
dån som åskan kom det utifrån.

Irrar vilsen utan strumpor kring
kommer inte för att leta ting.
Ändå kunde grymma fasa, såg
tågen utanför på bangård går.

Ångest kanske botas utan flykt
kollisionsrädslan skrämmer styggt.
Tända kan man lampans vita knapp
enkelt då det var, jag mörkret slapp.

© Bosse 23 augusti 2017.









Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-23 07:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mörka
Känslostorm
Stråk.
Som kan botas
med viljans kraft?
Igenkännande
insiktsfullt
beskrivet!
:)


2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten