Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekelslarv.

Öppnar min samhällstjänst min oersättliga vän. Ett pekfingertryck och jag får veta mina informationer för denna dag, några beklagliga äldre stick från vad som redan förflutet är.
Tankfull går jag ut på min balkong saknar min gamla sura puff från min kära pipa. Tänker nåja jag kanske hinna leva någon dag längre utan den för att kunna uppfylla plattans önskemål.
Ser upp mot de grå ivriga moln som dansar regnfritt på himlen i morgonbris. En nyhet för oss plattan berättar förnumstig i dag.
Alla med minnen av oersättligt slag till och med bilder, dokument som ingen annan vill bevara för okänd och oviss framtids kunskapsbank.
Du, vi alla kan gratis spara detta fritt bland molnen. Tjänsten är fri för allas väl, braskande nyhet på min plattas bästa sajt.
En tuss där uppe dansar glatt, skrattet klingar i mitt huvud. Det är ju där alla förfäder och deras förflutna i sekelviss tro har sin hemvist och sitt bo.
Tok vilka nya påfund, generationers visdom finns när vi stannar upp, lyfter blicken i stilla eftertanke och meditation.

© Bosse 25 augusti 2017.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-25 07:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det finns mycket att förnimma.
Bara man får tid att tänka klart
Mellan cyberrymd och himlavalv
;)
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten