Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT HAR FULLBORDATS

När dagen har lagt sig för att vila
då kryper du intill mig
Min kära
Det som kärleken är kommer jag nu att
få uppleva
Känslorna svaller över,inget finns förutom DU
Vart jag mig nu i världen vänder
så visar du vart jag ska ta mina händer

När morgonsolen lyser in och värmer
våra hjärtan
Har allt fullbordats

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-26 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj