Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISION

Dimman lägger sig
den svala luften andas vi
Var ska du ta vägen
ska din väg vara en ängel-
liknade gestalt
Den som vet vad en vision är
Kan gå genom himmelens skyar
Droppa ner lite av det stoft
som innebär liv

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-26 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj