Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslöst.

Bugar, bugar ödmjukhet kröker ryggen,
piskan viner blydaggen knuten osedd.
Smärtan kräver nya mål, frihetslängtan.
Pisksnärten svider.

Nattligt förakt, kärlekslöst drack du vinet.
Muren bygges emellan varats sanning.
Havets vågor, oförlöst vinden falnar.
Njutningslös närhet.

Deflorerad, slutgiltigt det brast längtan
förlöst gavs dig kärlekslöst belöningen
murfall, frihet du blickar vindsmekt mot hav.
Pisksnärten svider.

© Bosse 27 augusti 2017.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-27 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten