Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlekssorg


Ett brustet hjärta

Ett hjärta brister en enda gång. Sedan består det av små skärvor vilka vi förgäves försöker sätta ihop. Vi går från famn till famn, reser från land till land. Men det som en gång var det lever för alltid kvar. Ett brustet hjärta, så ont det gör, ett brustet hjärta tills du dör.




Fri vers av MissM
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-05-28 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissM