Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten

I natten växer hoppet

Längtan den finns kvar

Ett ljus i mörkret

Frågor utan svar

Är vår kärlek evig

Eller har vi grävt vår grav?

Gryningen ger svar




Fri vers av MissM
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-09-01 01:03



Bookmark and Share


  Mårten
mycket bra skrivet!
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

MissM