Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför sörjer himlen

Regnet faller stilla till marken
Faller från en himmel som känns tung
På samma sätt som min blödande själ

Men varför fäller himmelen sina tårar
Vad är det den sörjer över tro

Är det solen som gråter för att sommaren är slut
Har en ängel mist sina vingar i natt

Eller

Är det bara regn som faller för att det måste

Falla




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-27 22:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint tänkvärd..
2017-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och fundera på!
Tror nog att vi tolkar regnet beroende på hur vi mår och vilka tankar och känslor vi bär på.
2017-08-29

  ULJO
Regnets tårar har många betydelser och är väl i stort välgörande för oss
2017-08-28

    ej medlem längre
Du beskriver så fint hur en människa kan känna hur himlen också tycks uttrycka känslor.
2017-08-28

  Millner VIP
Du missade ett "det".
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP