Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem sinnen i alltet


Oändligheten flodens klara vatten
landskapet väter djupets blick.

Storskaligheten djupt försjunken
i sin kosmiska lekamen.

I artens samspel blommar
du över min hand,
som bara du kan vara,
droppar av dagg.

Lindansen manifesterar
poetens blod.

Nuet är bara genialt enkelt
flykten av obegriplighet.

Hur annars hade jag burits
längst ner längre än djupets vatten,
av blicken i det ögonblick du fann mig.

Fem sinnen i alltet
främjar verkligheten.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ubuntu
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-28 02:09



Bookmark and Share


  aol
Så träffsäkert skaldat särskilt rad nio och tio,
2017-09-19

  BenGust VIP
Kosmisk grandiositet och sinnlig blodsprängdhet.
Storartade linjer som "av blicken i det ögonblick du fann mig".
I'll save this.
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu