Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev jag när jag var 14 år.


Ensam

Sorgsna ögon tittar ut.
En ensam själ som gråter.
Hjärtat slår fort och huvudet värker.
Därute finns den stora världen.
Åskan mullrar.
Regnet smattrar mot rutan.
En vilsen flicka i sitt rum.
Känner sig instängd.
Vågar inte gå ut.
Rädd för världen där ute.
Tårarna rinner sakta ner för kinden.
Rädsla för att se in i sig själv.
Rädd för att se vad som finns.




Fri vers (Fri form) av pjc
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-28 17:15



Bookmark and Share


    Orkiden
Så närvarande fint skrivet, känslans ensamhet hur skrämmande och stor den kan vara för stunden...
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

pjc