Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Det är fortfarande som ett öppet sår.
Ett sår i min själ som inte vill läka.
Kinderna bär spår av salta tårar.
Muren runt omkring är svår att rasera.
Ibland som ett svart hål som slukar hela mig.
Luften blir omöjlig att andas.
Tomt och svart.
Var är ljuset?
Var är solen?
Kvar är bara ångesten.




Fri vers (Fri form) av pjc
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-06 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pjc