Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rakblad

tvättar sakta bort sminket runt mina ögon
tårarna bränner bakom ögonlocken
men jag kommer inte att låta dem falla än
kammar varsamt bak håret i en prydlig hästsvans
för att det inte sorgen ska blöta ner det
tog av mina favoritkläder och satte på mig det fulaste
jag hade,
jag satte mig i min säng, tittade på min kudde och skrek
jag skrek och skrek, och slog kudden så hårt jag kunde
jag slog ut min vrede på en kudde
jag sjönk ihop i min säng, utmattad och hes
jag drog täcket över mig och släppte tårarna,
lät dom falla...
det känns mycket bättre nu sa jag,
allt är bra nu, allt är bra...




Övriga genrer av isabelle
Läst 762 gånger
Publicerad 2004-10-01 16:32



Bookmark and Share


    Bellan25
Verkligen en text som berör!
Kram <33
2014-05-13

  Robin B. E. Sjöberg
Bra dikt, svåra känslor.
2005-07-09

  AllDifferentAllEqal
tyckte inte riktigt om den andra men den här va underbar. känner igen mej som sagt. tror många gör de. att ibland vilja va trasig å liten å ba slå.
2004-11-30

    Cecilia Andersson
Du är jag för 7 år sedan, när man inte visste varför man grät, istället slog man, slog tills man grät av smärta. Jag känner igen dina ord.
2004-10-02

    nilla
den e mystisk på nå sätt... men jag gillar den.. den e om inte annat bra. =)
2004-10-01

  Rebecca H
det gör väldigt ont att läsa. du beksirver smärtan bra.
känner igen mig, usch..
2004-10-01
  > Nästa text
< Föregående

isabelle
isabelle