Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upptäck

du kanske inte ser mig
eller någon gång hör mig
du vet nog inte ens vem jag är
du har inte en aning om att jag existerar
du skulle nog aldrig fatta vad jag kände
men skulle du vetat skulle du också se mig




Fri vers av isabelle
Läst 618 gånger
Publicerad 2004-06-19 11:56



Bookmark and Share


  skaparen
ja är också hopplöst kär en sten på mitt bröst ja bär. e..skit samma vill du snacka add mig på columbine_rage@....
2004-07-25
  > Nästa text
< Föregående

isabelle
isabelle