Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var det såhär det kändes?


en föreställning

föreställ dig
en regnig dag i parken, mitt i sommaren
blommorna som prydligt står och gapar efter vatten
deras nektar törstar efter näring
suktar efter överlevnad
finns de bara där för att se underbara och färgglada ut?


i min föreställning delar jag ut rollerna:
jag är en blomma i regnet
och du är vattnet

slutsats:
du är allt
(och jag är inget)




Fri vers av isabelle
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-02-16 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabelle
isabelle