Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNART BRINNER JORDEN

Vindens melodi sjunger
Långt borta hörs ett vattenfall
Björkarna bugar för din skönhet
Din själ vill fyllas av min kärlek
Den kärlek som blev en kär lek
Mina sår har läkt av din ömhet
Kärlekens sav rinner genom
vårt gemensamma framtid
Vad har vi att förlora
låt oss skynda oss för snart
brinner jorden

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-28 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj