Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudomlighet

Vad finns där vi inte kan nå
Gudomlighet
Varför visar sig inte detta
Om nu detta kommer att avslöjas
kommer då tron att vara kvar
Vem ser denna osynliga väg
Är det den som har tron
eller tror sig vara denna väg

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-28 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj