Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De bortglömda

Här sitter vi

På samma bänk

Som vi alltid suttit på

Solen försvinner

Det blir kallt

Vi saknar det vi haft

Men det är ingen som saknar oss

Ni går förbi oss

Åren går

Och här sitter vi än






Fri vers av Jensjensson
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-29 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jensjensson
Jensjensson

Senast publicerade
Vinden
De bortglömda
* Se alla