Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Vinden är stilla idag

Men blåsten förföljer mig






Fri vers av Jensjensson
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-30 11:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll!
Bra formulerat.
2017-08-30

  Joakimnordbrandt
Ibland räcker det med bara några få ord. Mycket bra.
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Jensjensson
Jensjensson

Senast publicerade
Vinden
De bortglömda
* Se alla