Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 september 2014

Något att dölja
gömt det
nu är du
som genomgår

Betala priset
inte lyssna
leker vilt
runt om

Saker kan vara
så civiliserade
undra hur
bara lögn




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-29 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig