Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hell.


Vill vara nationalsocialist
men du stal allt
äckliga avskum
du å din jävla kamp

Bästa genaraler
ändå skulle
furiren peka
allt åt helvetet

Du gav inte
ett tredje
det blev
ett fjärde







Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-06-19 05:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig