Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

29 november 2014

Teen porn star
so fucked
that even
angels cry

Crawling on my bed
pseudo fiction
my little secret
indulge me

If you ever
touch me
deadly sin
fucked up dreams




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 132 gånger
Publicerad 2017-08-29 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig