Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bara säger det !


Fångad örn


Nånn sätter i System,
faktiskt, sånnt som skapar
de enorma problem,
som vår Till-lit skrapar !

Fruktansvärd är den skuld
hon bär å den drabbar
mången Kärlek, så huld;-
Hon strular med grabbar!

Mig, hon satt i ett hörn,
där jag då rakt ej trivs.
Jag är en fångad örn,
som från all Älskog drivs !

Hon lärt alla håna
mig samt älska varann.
Det skulle förvåna
mig om Bilden var sann !

Det kan lika gärna
va´ de som har helt fel!
Jag vill bara spjärna
emot i deras Spel !

Är ingen altruist - -
men tvingas spela roll
som sånn! Det är för trist
å känna allt bakhåll!!

Nånn måste tro på mig
å va´ på min Sida !
Jag klarar, själv, det ej --
-- denna Stormen rida.

Orgasm, vill jag ej va´
utan i Evighet !
För det vill jag, ju, ha !
Jag bara säger det !!








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 478 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-30 11:24



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Du skriver rakt från hjärtat och får därtill fram rytm och rim - det beundrar jag!
önskar dig det bästa!
2017-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Det finns äkta känslor i dina texter. Inget påklistrat, utan rakt på sak, om det mesta. Det är värt beundran, att du vågar.
2017-08-30

    ej medlem längre
Tungt att bli åsidosatt på det viset, och inte få välja själv!
Fin och känslosam dikt!
2017-08-30

  ULJO
Du är fantastisk på att få till känslosamma texter. Gillar ditt språk
2017-08-30

  överlevaren VIP
Känslosamt ordat!
2017-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Återigen har du skrivet en bra och tänkvärd text om livet kan vara och kännas!
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf