Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 januari 2015

Tick, tick, boom
french heart
swedish mind
a polite genius

Shanty town
for four months
the lonely kids
struck her heart

Surfing around
white sharks
while her father
is racist, purest




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-30 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig