Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen helt klädd i svart

mannen helt klädd i svart
behöver all värme han kan få

vargen som försökskanin
blev en verklighet
han aldrig förstod sig på

nu ylar han mot månen
varje natt han är tillräckligt full
för att orka gå

lite längre in




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-30 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson